Møte i Fellesnemnda – 03.05.19

Status:

Innkalling – FN – 03.05.2019

Protokoll – FN – 03.05.2019

I tillegg til sakene vil det bli orientert om følgjande:

• Barnefattigdomsprosjektet v/Ingvild Sperrevik og Lene Vie Nordeide
  • Kirkens Bymisjon v/Tore Hjørnevik
  • Oddaprodukt v/Bjørn Vivelid
  • Odda Bycrew v/Knut Granheim

Saksliste

JournalpostID Saksnr Tittel VK Gå til Last ned
19/3983 Høring – Endring av vedtekter for KS – representasjon til Fylkesmøter og Landsting SakDok. Høring - Endring av vedtekter for KS - representasjon til Fylkesmøter og Landsting (Hoveddokument) , Høringsnotat - Endring av vedtekter for KS - Representasjon til Fylkesmøter og Landsting (Vedlegg)
19/3952 Tilsegn om tilskot til organisering av næringsarbeid i Ullensvang kommune SakDok. Tilsegn om tilskot til organiserting av næringsarbeid i Ullensvang kommune (Hoveddokument) , E-post (Vedlegg)
19/2689 009/19 Vedtekter for barnehagane i Ullensvang kommune SakDok. Vedtekter for barnehagane i Ullensvang kommune (Hoveddokument) , Framlegg til vedtekter for barnehagane i Ullensvang kommune (Vedlegg)
19/3502 010/19 Ullensvang kulturskule fremmar forslag om ny, felles formålsparagraf og vedtekter, samt felles retningslinjer for undervisningstid, inntak og betaling. SakDok. Ullensvang kulturskule fremmar forslag om ny, felles formålsparagraf og vedtekter, samt felles retningslinjer for undervisningstid, inntak og betaling. (Hoveddokument) , Brukarbetaling 2 (Vedlegg) , kulturskule, elevopptak (Vedlegg) , kulturskule, formål (L)(1005614) (Vedlegg) , kulturskule, vedtekter (Vedlegg) , ULLENSVANG KULTURSKULE - SAMARBEIDSAVTALE OM SALG AV INSTRUKSJON (Vedlegg)
19/1420 011/19 Interkommunale selskap, eigarskap og samarbeid SakDok. Interkommunale selskap, eigarskap og samarbeid (Hoveddokument) , Oversyn interkommunale samarbeid og avtalar UK (Vedlegg)

Politiker Parti Medlemstype
Haug, Roald Aga Arbeiderpartiet Utvalgleder