100% prosjektstilling – Jobbsjansen

100% prosjektstilling jobbsjansen dd-31.05.2020 med mulighet for inntil 2 års forlenging

Ullensvang herad starta prosjekt knytt til jobbsjansen i 2019. Satsingen vert vidareført inn i Nye Ullensvang kommune. Prosjektet retter seg mot kvinner med innvandrerbakgrunn. Målet med prosjektet er tilbakeføring til eller hjelp til oppstart i ordinært arbeid. Det betyr at prosjektarbeider gir tett individuell oppfølging rettet inn mot arbeid i samarbeid med arbeidsgivere, og tiltaksarrangører.

Prosjektet vert koordinert av flyktningtenesta, og har eit tett samarbeid med vaksenopplæringa

Arbeidsoppgaver

• Hjelpe brukarar i målgruppa ut i arbeid gjennom identifisering av deira interesser, styrker og kompetanse
  • Metodisk oppfylging av brukarar
  • Individuell jobbstøtte
  • Tett samarbeid med arbeidsgjevarar og samarbeidspartar
  • Rapportering og deltaking på samlingar i regi av IMDI etter nærare avtale med leiar

Kvalifikasjoner

• Høgskule eller universitetsutdanning innan helse/sosial/ pedagogikk/samfunnsfag.
  • Omfattande kunnskap om arbeidsmarknaden, i kombinasjon med erfaring frå marknadsarbeid, arbeid med personar med fleirkulturell bakgrunn og kvalifisering av
  • God skriftlig og muntlig framstillingsevne på norsk
  • Førarkort for personbil er et krav.
  • Utenlandsk utdanning må vera NOKUT godkjent
  • Det blir lagt stor vekt på personlige egenskaper

Personlige egenskaper

• Resultatorientert og strukturert
  • Gode kommunikasjonsevner og god kompetanse på relasjonsbygging.
  • Interesse og engasjement for fagfeltet
  • God på teamarbeid, men også kunne arbeide sjølvstendig.
  • Fleksibel og løysningsorientert.

• Eit stort og variert fagmiljø
  • Interessante og varierte arbeidsoppgåver
  • Spanande og engasjerte samarbeidspartar
  • 37.5 timers veke med fleksitidsordning
  • Lønn etter avtale og kvalifikasjonar
  • Prosjektstillinga har varighet ut mai 2020, med mogelegheit for forlenging dersom prosjektet vert vidareført.

Tenesteleiar Nav og flyktningtenesta Ingvild Sperrevik tlf 97 09 87 64

Epost: ingvild.sperrevik@ullensvang.kommune.no

Søknadsfrist: 08.12.2019

Søknad merka St.nr. 19/904 sender du her.