Oppstartsmøte for politiske og koordinerte arbeidsgrupper

På møte i Fellesnemnda 09.02.2018 vart det valgt folkevalgte representanter til dei politiske og koordinerte arbeidsgruppene, jf sak 008/18.  Dei tillitsvalgte frå de tre kommunene har valgt inn sine representanter, samt prosjektleiar saman med rådmennene har sett inn dei administrative representantene.

Politisk arbeidsgruppe – Innbyggjarinvolvering i samanslåingsprosjektet

For at arbeidet i dei politiske og koordinerte arbeidsgruppene skulle starte opp vart det kalla inn til eit felles oppstartsmøte i Kinsarvik 06.03.18. Midlertidig prosjektleiar Ingjerd Astad innleia møte med mål for oppdraget, hovudstruktur – og mandat for arbeidsgruppene. Arbeidsgruppene sette seg så gruppevis for å konstituere seg, lage ein møteplan og setje opp ei tidsline for arbeidet i si gruppe.

POLITISKE ARBEIDSGRUPPER

• Politisk hovudstruktur og politisk reglement
  • Innbyggjarinvolvering i samanslåingsprosjektet
  • Kultur og identitet i Ullensvang kommune